Desa Paya Mengkuang

Aidilfitri 2015 | Majlis Sambutan Hari Raya & Bulan Kemerdekaan Desa Paya Mengkuang

Tuesday, August 25, 2015

entri terakhir untuk aidilfitri 2015 Smile

banner KRT 4x10kaki copy

Majlis Sambutan Hari Raya & Bulan Kemerdekaan
anjuran Balai Polis Tg. Kupang, KRT Desa Paya Mengkuang, Masjid Al-Irsyad,
JKKK/JKP Desapa Mengkuang dan Nusajaya Palm Oil.
majlinya sabtu 2 minggu lepas 15 ogos 2015. last day raya.
gambar ikhsan babah ilham hehehe.
yang kabur kelabu asap tu dari hp ummi.

GAS_0349

bacaan doa oleh pak berahim Smile

GAS_0352

ucapan alu2an dari tok ayah ilhams.
abaikan backdrop belakang tu ye.
dorang tak remove untuk program yang lepas hehehe.
tok ayah wakil KRT dan nusajaya palm oil.

GAS_0395

majlis penyampaian sumbangan buat balu2 sempena aidilfitri oleh ketua polis nusajaya.

GAS_0406

GAS_0409

GAS_0410

GAS_0411

semangat diorang mengibarkan bendera.
ohhh masa ni kami belum sampai lagi.
ummi lagi huru hara dengan anak2 kat rumah.

GAS_0418

semangat ko pak ali hahaha.

GAS_0440

ni encik2 polis2.

GAS_0419

GAS_0441

pak atan pun bersemangat. mc untuk program tu.
babah kata diorang siap nyanyi lagu jalur gemilang.

GAS_0371

GAS_0372

GAS_0373

orang2 setaman yang sedang menjamu selera.

GAS_0369

air balang berwarna warni.

GAS_0481

GAS_0484

pukul 3pm baru kami sampai.
apa lagi melantak la kan.
makan nasi impit cicah kambing.
auwmmm sedap gila.
banyak juga makanan lain.
nasi jagung, soto, otak2 nyum3.

20150815_160459

mami dan dedi ngah pun ada balik.

20150815_162103

20150815_162125

20150815_162148

ummi dah full. tok ayah layan ilham makan ketam rebus.

20150815_172754

mokde dan pokde sampai join meja kami sekali.

20150815_164414

budak cenonit ni manjang tido je la. hehehe.
senang sikit ummi nak isi perut hahaha.
pukul 5pm kami balik rumah malam sambung lagi.

malam ada pertandingan karaoke suka2 lagu raya.
saja datang bagi sokongan sambil isi perut ahaha.

20150815_220039

awal2 segar jek mata adik.

20150815_220150

20150815_220452

ummi sempatlah makan soto sikit.
tak ada selera sangat nak makan beriya.

20150815_222055

lepas beberapa minit selamat dah berlayar.
habis program kami pun balik la rumah.
babah stay dulu tolong settlekan kemas2 dewan dengan geng2 KRT.
harap2 next year ada lagi program macam ni.
Smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!