Advertisement

Foods Review | Kek Batik, Brownies Kedut & Cream Puff Sedap Dari Teeny Tiny Kitchen - Ekien Arie

Wednesday, September 30, 2015

kalau dah namanya suka makan, pantang orang promote pantas je nak membeli hehe. last week beli combo set yang ada cream puff, congo bar dan sandwich. rasa sedap cream puff nya repeat order untuk majlis kenduri. babah pun kata sedap. jadi ummi orderlah lagi bagi 1 set untuk babah makan di office dan 1 set untuk ummi di office. thanks ekien melayan kerenah customer sorang ni.

bukan order cream puff semata, ada lagi additional order. apa dia? kek batik sedap tu ha.

20150930_123538

tengok rupa dah tahu sedap.

20150930_123613

tak sempat tunggu babah balik kerja dah potong 1 slice menjamah katanya. jangan jamah2 sekali babah tak merasa sudah la ye Winking smile serius sedap uolls, memang tak rugi membeli. rasa coklat cukup tak manis sangat sedang2 saja. taip entri sambil ngences.

Kek Batik
saiz besar – RM30
saiz kecil - RM15

20150930_123740

ini cream puff yang sedap tu. comel2 je rupanya kan. sekali ngap hilang Smile with tongue out

20150930_123752

cream puff ni asyik melambai2 je. tak makan nanti dia kecil hati. jadi makan la sikit ngeh3.

Cream Puff
20pcs - RM14

20150930_123704

brownies ni dapat free dari ekien pakej lagi satu nasi lemak sebekas. tadi lunch join geng makan ke cafe. diorang pelik saya makan sikit. saja rahsiakan dari diorang yang saya dah bedal nasi lemak kat rumah kahkahkah. sebab nanti kena bahan seumur hidup jawabnya makan macam nepal tarik kapal hahaha. sempat juga jamah brownies kedut ni. sedap.. sedap.. sedap.. ohhhh bahagia dalam peti sejuk banyak makanan. senang malam lapar boleh bedal. (berat naik tanggung sendiri)

Brownies Kedut
3pcs (saiz di atas) - RM8
saiz 8x8 – RM28

uolls nak cuba air tangan Puan Ekien boleh hubungi beliau:

Facebook - Ekien Arie - https://www.facebook.com/ekien.arie
Contact No - 0 12-726 6760

nak order kek birthday pun boleh. apa2 jenis kek pun boleh insha Allah dijamin sedap. untuk ekien semoga bertambah rezeki. akak doakan semoga berjaya dalam bisnes ye. chaiyok2! Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!