Family

Weekend.. Bersarapan Di Warung Poyot

Thursday, September 03, 2015

cerita sabtu, mommy ngah dan daddy ngah ada kat rumah.
babah kerja shift pagi, jadi kita ajak lah mommy ke warung poyot sarapan.

20150830_102519

budak yang boring kena kerah mandi pepagi hari sebab nak pergi sarapan.

20150830_102542

budak cenonit macam biasa melekat dengan ummi jek lah.

20150830_102637

ummi’s favourite.. roti tampal goyang.
warung poyot ni memang glamour dengan roti canai.. soto.. nasi lemak biasa/ goreng yang sedap.
ada juga menu lain, tapi paling2 ummi suka, roti tampal goyang dan mee hoon soto.

20150830_102702

mommy ngah ajak share makan mee hoon soto. jadi orderlah semangkuk.
tup2 sampai mee soto.. hmmmmm.. tak feel lah nak makan.
tak suka sangat mee kuning ni jadi soto.
tapi kuah dia tetap sedap macam selalulah.
ramai pelanggan2 poyot dari luar kawasan gelang patah.
cubalah kalau nak rasa menu2 kat sini.

Warung Poyot
Kg Tanjung Kupang, Gelang Patah, Johor.

boleh jengah FB Warung Poyot ye.
dah kenyang kami pun ke hujung kampung cari seafood buat lauk hehe.
next entry sambung cerita.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!