Babywearing

Babywearing Dad In Action ;)

Friday, October 02, 2015

entri ni bertujuan untuk ambil mood nak ke Southern Babywearing Fiesta esok di KSL Hotel hehehe. poyo jek kan. sebab ummi ilham tak sabar nak join. hehe.

20150912_174247

muka tak puas hati babah ilham kena snap gambar. sebab dia tak bagi snap hehehe. sorry ye babah.  gambar is kelabu asap hehe. masa ni kat HSA, tengok anis. kami bergilir2 naik ke atas. ummi naik dulu jadi babah handle anak2. untuk memudahkan babah, ummi suruh la carry adik syamil guna SSC ni. jadi tak lah babah lenguh tangan tunggu ummi berbual lama kat atas hehe. sambil2 tu kan senang nak layan abang ilham juga.

setakat ni babah pernah guna SSC jek lah. ring sling ke wrap ke tak pernah menunjukkan keinginan untuk mencuba hehe. tak pe, perlahan2 kita hasut dia. mudah2an esok ada rezeki adik syamil dapat lucky draw. puhhh puhhh.

we LOVE babywearing! Red heart

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!