Foods Review

Foods Review | Takoyaki Sedap By Hakinaqi Takoyaki

Wednesday, November 18, 2015

blog herneenazir.com memang tak lepas dari cerita makan.. makan.. dan makan.
kali ni saya nak cerita pasal takoyaki sedap beli dari officemate department sebelah encik hakim.
sebelum ni saya dah test beli yang dah siap masak. dah selamatlah dalam perut.
tetiba rasa bersalah sebab tak beli bawa balik ke rumah.
jadi teruslah saya order takoyaki frozen dari Hakinaqi Takoyaki ni.
beli 3 set terus crab stick dan prawn. 1 set ada 4 pcs.
alhamdulillah dapat buat sarapan hujung minggu.

20151107_101101

20151107_101119

hahhhh ini rupa takoyaki frozen yang dah siap dimasak.
ohmaaiiiii sedap uolls. babah ilham pun kata sedap.
flakes merimbun macam tu nyum3 sedap gila nasib tak gila lepas makan. haha.
nak cuba? boleh mengorder dan jengah FB tokey nya.

Hakinaqi Takoyaki

~ Sotong @ Octopus (O)
~ Udang @ Prawn (P)
~ Sosej Ayam Cheese @ Chicken & Cheese (CC)
~ Ketam @ Crab Stick (CS)

1 paket RM4
3 paket RM10

PM & whatsapp 0122647598

p/s ini bukan iklan berbayar.. entri ni saja2 nak promote bisnes kekawan.. sekian terima kasih Smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!