Family's Birthday

090216 | Babah's Birthday Celebration @ Seoul Garden, Plaza Angsana

Friday, February 12, 2016

9 feb 2016

birthday babah ilhams yang keeeeeeeeee.. 36. semakin muda nampaknya ye hehe.
macam yang ummi bagitau gabungkan birthday celebration babah dan adik syamil.
bajet kurang jadi celebrate anak beranak. sorry ye adik syamil.
nanti ada rezeki ummi buat birthday party adik.
oleh kerana ummi ilham sedang berusaha jadi fit mom, maka lokasi makan harus yang bergrill.
hahaha poyo jek kan. babah redho jek mana ummi nak belanja.
20160209_173940
ini birthday man tengah menggrill kambing.
20160209_165237
ummi dan adik syamil tunggu kat meja je. babah dan abang ilham pergi ambil makanan hehe.
20160209_165240
alahai makin kecut dah ummi tengok adik syamil ni. maklumlah orang dah makin lasak.
20160209_165439
orang punya birthday orang lain yang over. abang ilham tanya ummi mana kek star wars dia. hahaha.
ummi cakap tunggu birthday abang bulan 7. sekarang ni birthday babah dan adik.
20160209_174002
alhamdulillah kekenyangan dan kelaut diet ummi hahaha. best2.
sempatlah bergambar 3 beranak suruh babah snap kan hehe.
enjoy sesangat bila dapat spend time dengan family kecil kami ni.
dari senggarang kami berdezup terus ke angsana hehehe.
20160209_181204
baru nak ajak adik syamil wefie. sekali abang ilham photo bomb kan gambar kami. cisssss.
nak juga menyelit kat ummi dan adik kan.
20160210_071148
ni kek birthday dorang hahaha.
kejam betul ummi tahun ni kan, beli 3 slices jek new york cheese cake.
hajat hati tak tempah kek DSLR untuk babah. sekali tengok nanie close kitchen hehehe.
tak apalah next birthday kalau panjang umur.

untuk babah,
”selamat ulangtahun.. semoga sentiasa dibawah rahmat Allah.. thanks for being my friend, my husband and my enemy.. hahaha.. semoga Allah kurniakan rezeki yang tak putus2 untuk babah.. we love u!”
hadiah latest JDT’s jersey tapi belum beli hahaha.

okbai!

You Might Also Like

1 Th♥ught (s)

  1. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!