Artwork

Blog Yang Sunyi ;)

Monday, March 14, 2016

assalamualaikum herneenazir.com’s readers.. (eh ada ke? Smile with tongue out

sebulan blog tak berupdate, ya ampun.
kenapa rajin sangat ummi ilham ni eh.
ni lah masalah utama ummi ilham ni kekadang.
bila fokus kat satu hal, hal lagi satu mesti kelaut dalam.
hmmmm.

konon2nya last month fokus kat bisnes part time baru.
eh bisnes apa tu? hehehe.
nak gelak pun ada.. bisnes conteng2 jek.
dari menconteng tak datang hasil.
baik kita conteng sambil mendatangkan hasil ye dok.
adalah sikit anugerah menconteng Allah bagi.
jadi bolehlah dijadikan rezeki sampingan hehe.

vivix
ni contoh poster untuk promo.
yang ni saya buat untuk pertandingan geng ireach shaklee.
alhamdulillah dapat like terbanyak.. dapat hadiah nutriferon sekotak hehe.
nanti saya share hasil2 contengan dari tempahan2 customer ye.
kot awak2 teringin nak tahu lebih lanjut pasal bisnes kecil2an saya ni.
jangan malu2..segan2 contact saya ye.
eh terpromote pulak padahal nak cerita pasal blog ekeke.

oklah, doakan saya terus rajin mengupdate blog.
banyak sebenarnya yang nak saya nak kongsikan.
tapi tu lah tu. malas tahap dewa2 Smile with tongue out

babai!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!