Doodles By Ummi Ilham

Freebies | Gadget Melukis Doodle

Friday, April 08, 2016



salam jumaat.. :)
ummi ilham is back.. again.. kehkehkeh..
baru terjumpa ada gadget free untuk mendoodle..
tapi ummi ilham memang tak berapa teror la bab mendoodle guna pc ke apa ni..
kelaut biru lah jawabnya lukisan tu nanti hahaha..

untuk mak2 yang anak minat mendoodle..
jom try.. tapi jangan sampai diorang khayal tak nak buat homework pulak ye..
nanti ummi ilham yang rasa bersalah hehe..

kalau nak kopipes letak kat blog bolehlah copy html code di bawah..



untuk wordpress..

wp-admin - new post - klik text - paste code 

untuk blogspot..

dashboard - new post - edit html - paste codekalau tak ada blog.. boleh terus ke link di bawah..

http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//3768/3768733_paint_www.swf

happy doodling..
okbai!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!