Dari Dapur Hernee Nazir

DDHN | Resepi Tuna Wrap

Wednesday, June 15, 2016

menu breakfast weekend yang sama. sabtu kebab daging, ahadnya tuna wrap sesangatlah simple.

macam biasa untuk babah breakfast sebelum pergi kerja dan untuk bekal sekali.

1465787447562

Bahan2:


4 keping garlic wrap
setin tuna mayonis
daun salad
sebiji tomato

Cara2:1. Panaskan garlic wrap atas pan seketika tanpa minyak.
2. Bentangkan wrap atas dulang, letakkan daun salad, totato dan tuna mayonis dan gulung. ummi ilham gulung ikut suka kui3.
3. Siap menggulung, bolehlah di makan.

kan dah kata tadi resepi simple sesangat. pejam mata pun boleh buat kan.
eh cuba pejam mata buat sekarang.. Smile with tongue out
babah, ummi dan adik syamil jek yang layan.
abang ilham hurmmmmmm.. memang idok ler. hehehe.

dah jangan tenung tuna wrap ni lama2. nanti terkecur pulak. hehehe.
kalau nak buat berbuka sila cepat2 cari bahan ye.
babai!

xoxo,
Ummi Ilhams

Red lips

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!