Diari Ramadhan Hernee Nazir

Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House

Saturday, July 23, 2016

ehhhh..ehhhh ada lagi selit2 entri bulan puasa kan hehehe.
mula2 plan nak berbuka puasa kat seoul garden sekali baru nak book dah full la pulok.
hmmm.. memang tekak nak bersteamboat jadi kena juga cari steamboat hehe.
berdezup whatsapp taukey bakar2.
yeay! masih available lagi tak tunggu lama terus book.

20160629_185855
hamboiiii tekak orang puasa.
menggunung nasi goreng dan mee goreng.

20160629_190823
makan sambil mengawal dua orang budak yang tak duduk diam.
ohhh sedapnya daging2 grill itewwwww.

20160629_190833
sos2 pilihan. ummi layan je babah yang ambil semua.

20160629_190852
syamil kan main suka lagi makan limau sunkist tu.
sampai rambah hoii seluar dia. adoii la nak.
bila dah taip2 sampai bawah baru perasan.
eh apesal tak ada gambar kami 4 beranak ek?
hahahaha. syok benor makan sampai lupa snap gambar sendiri ekeke.
ok babai.

p/s scheduled entry di hujung minggu..ecehhhhh..
xoxo | ummi ilhams

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!