BFF Ummi Ilham

#Raya2016 | Beraya Rumah Besan :p

Saturday, July 23, 2016

ahad lepas, dah plan dengan mama jie nak beraya ke rumah dia aka bakal besan.
hahahaha mak2 memang tak habis2 over.
mama jie kata nak buat soto auwmmmmmmmm.
feveret ummi ilham tu. petang tu kami sampai walau telambat.
kesian tuan rumah kelaparan tunggu tetamu.

20160717_160047
man to man talks kata dia hahaha.
alhamdulillah sedap soto mama jie.
pedas meletop kebabo sambal kicap dia.
macam nak meletop mulut ummi ilhams ni tau.
yang penting sedap. tak johor la kalau makan tak pedas kan hehehe.

sian teha siap nak suruh ummi suapkan dia.
sebagai bakal mak mertua yang sporting, ummi suapkan la teha soto.
sambil2 tu babah berbual dengan uncle epy.. ummi dengan mama jie.

20160717_160059
teha dan faisal bedal aiskrim.. ilham duk gasak main mainan orang tu ha.

20160717_160138
adik syamil main kek kak teha adoii.
sorry lah jijie n epy.. anak2 weolls buat rumah tu macam rumah dia sendiri.
penat mama jie nak kemas semula mainan.

20160717_160659
turn mak2 pulak wefie ye.
punyalah seksa nak setting muka ni kui3.
thanks ye jie susah payah masak dengan nak handle ank2 lagi.
jangan lupa datang rumah kami pulak.
kita kan besan ehhhh.. hehehe

untuk teha.. ummi doakan yang terbaik untuk teha.
semoga teha cepat sembuh ye.
sayang teha.
Red lips

xoxo | ummi ilhams

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!