Products Review

Product Review | Instant Shawl By El Sajida

Wednesday, August 10, 2016

ok kali ni nak review instant shawl (double loop) dari el sajida.
sebenarnya ni first time beli instant shawl jenama ni.
ternampak iklan dalam facebook terus je skodeng website el sajida.
memang niat nak membeli tu untuk dipakai di hari raya.
jadi haruslah cari warna yang sesuai dengan baju2 raya saya tu kan.

20160625_132150
klik..klik..klik.. maka teruslah memilih 3 warna ni.
2 helai instant shawl ulya, warna french mocha dan fantasy blue.
sehelai lagi instant shawl ayra inspired black.
material dari high quality premium chiffon bubble.
saya pilih saiz L (2.4m x 0.75m) cukup labuh untuk yang tinggi2 lebih kurang saya (154cm) hehehe.

bila dah sampai ke tangan tak berlengah la mencuba.
wowwwww.. memang puas hati.. kain sejuk, tak jarang dan yang penting patuh syariah.

20160716_122900
bila dah syok pakai.. terasa nak tambah koleksi.
ecehhhhh tengok pulak ada sales, pantas jari jemari order 3 helai lagi.
breezy mint, charm coral dan lagi satu milky olive.
sekali kumpul ehhhhh dah ada 6 helai lerrr hehehe.
5 helai yang ada berkuntum2 bunga hitam.
lantak;ah sepesen je semua janji si pemakai suka dan puas hati.

jommmm tengok ummi ilham menggayakan instant shawl (double loop) el sajida.
sila abaikan muka yang tak semenggah tu ye Smile with tongue out

20160708_135822

20160708_164648

20160710_163940

20160712_223004

20160716_144517

20160718_190258

20160722_121027
uolls nak try instant shawl ni boleh cuci mata di website el sajida.
siap dapat kad raya lagi hari tu hehehehe.
semalam skodeng ada shawl terbaru.
hmmmmmm.. semoga ummi ilham kuat iman.
Nyah-Nyah

xoxo | ummi ilhams
peminat instant shawl elsajida

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!