Products Review

Product Review | Pes Asam Pedas Mak Ijan Resources

Friday, August 26, 2016

20160807_113033

dah lama nampak ayu marlina otai selat tebrau babywearers (STB) promote di facebook. oleh kerana jarak rumah jauh dan jarang jumpa jadi pendam dulu niat nak mencuba pes asam pedas ni. masa program walkathon di klinik dr. anisa hari tu ayu buka booth. jadi saya pun cubalah sebungkus. sebungkus RM5.
20160807_152521
esoknya tak tunggu lama teruslah mencuba. menu kami di hari ahad asam pedas ayam menggunakan pes asam pedas mak ijan resources. wahhhhh terus terasa kuah asam pedas ni lalu di tekak hahaha. serious sedap pes asam pedas ni. ada satu rasa yang lain dari asam pedas saya guna rencah buatan sendiri. ni asam pedas resepi orang muo hehehe. sedap dan recommended untuk ibu2 bekerjaya yang kurang masa.  sebungkus ni saya bagi dua. setengah lagi saya simpan dan masak sambal sotong guna pes yang sama. gambar lupa pulak nak snap. haaaa banyak function pes ni bukan untuk asam pedas je tau. nak buat sambal pun boleh je guna. berbaloi2lah kalau beli pun.

kalau nak mencuba boleh lawati facebook Mak Ijan Resources. dijamin sedappp dan menjimatkan masa uolls Smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!