BFF Ummi Ilham

#Raya2016 | Beraya Ke Rumah Emmy

Thursday, August 18, 2016

update seketul2 dah la raya dah habis hahaha.
ahhhhhhhhh lantak la kan. next year belum tentu dapat beraya.
jadi abadikan memori beraya dengan kawan2 dalam blog.

rombongan kami beraya ke rumah emmy lepas ajie n didie beraya ke rumah saya.
oleh kerana babah ilhams ada training volleyball, jadi haruslah ajak body guard sorang.
mami ngah la yang jadi mangsa hehehe.

IMG-20160723-WA0025
 meriah menu rumah emmy di perumahan iskandar malaysia.
nasi serai berlaukkan ayam masak merah, acar, telur puyuh sambal, udang sambal dan pulut kuning.

IMG-20160723-WA0029ini mangkuk tepen bekalkan emmy nasi impit and the geng.
nak balik tu beriyalah emmy bekalkan nasi serai sekali dah sampai rumah baru emmy whatsapp.
mangkuk tepen hakak tertinggal daaaa.


IMG-20160723-WA0027

sebelym mengundur diri.

20160723_220620
moh la kita snap sana snap sini.
walaupun anak2 dah terjerit pekik kat dalam bilik, mak2 tetao maintain posing.
thanks emmy sudi menerima tetamu memalam hari.
harap2 lepas ni senanglah kita nak bergather2 gitu kan.
memandangkan rumah dah tak jauh mana pun hehehehe.
tahun depan raya berjemaah lagi.. insha Allah.
Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!