BFF Ummi Ilham

#Raya2016 | Kunjungan Azie, Emmy, Didie & Aini

Tuesday, August 16, 2016

kita gabung satu entry untuk 4 orang tetamu istimewa ummi ilhams di hari raya.
plan kami dalam group whatsapp akhirnya berjaya juga walau tak dapat kumpul semua.
akhirnya geng2 Ex-BCA UiTM Melaka (Southern) dapat beraya sama tahun ni.

sabtu.. menanti kunjungan azie & family serta didie &family.

20160723_193040menu untuk tetamu sabtu.
nasi impit, ayam masak merah, sambal udang, sayur lodeh.

20160723_193050
puan ajie menjamu selera.

20160723_193053
encik jul pun kena kerah tengok kamera Smile with tongue out

IMG-20160723-WA0018
ni snap gambar ajie dengan anak patung ummi.
sekali send kat group whatsapp diorang ingat baby betul daaaa. hehehe.
beli anak patung ni untuk tujuan breastfeeding consultation.
senanglah ummi nak buat demo tanpa mengganggu baby orang hehe.

siap2 ajie makan dekat2 maghrib didie dan family pulak sampai.
tapi gambar diorang menjami selera nan hadooooo.
sebelum kami berangkat beraya ke rumah emmy yok kita posing2.

20160723_204538
cubaan pertama.. di photo bomb dek ilham.

20160723_204539
cubaan kedua.. masih ada lagi.. aunty didie pulak tidur.

IMG-20160724-WA0024
cubaan ketiga.. dia buat hal cepuk adik.

IMG-20160724-WA0025
cubaan ke empat kantoiiii.. sempat juga hasben didie snap muka ummi tengah geram hahaha.
aunty ajie n aunty didie tengah toleh kat adik yang kena cepuk dengan abang ilham Angry smile
ooo cerita beraya ke rumah emmy entry lain ye.

the next day.
terima kunjungan dari emmy and aini serta family.
menu of the day.. soto nasi dan mee hoon soto.

20160724_181146

20160724_181957
sesi menjamu selera sambil menjemah hahaha.
dah lama tak jumpa berborak panjang, haruslah berbual tak ingat donia hehehe.

IMG-20160724-WA0086
with emmy.

20160724_184828

IMG-20160724-WA0093
mak2 posing.. kali ni terselit anak aini hahaha.

20160724_184910
wefie sikit mak2 sebelum berpisah. hehehe.

thanks ye kawan2 sudi singgah ke rumah kami.
harap2 uolls tak serik nak beraya lagi dengan ragam2 anak2 kami.
minta maaf kalau ada kekurangan layanan dari tuan rumah.
alhamdulillah tu je rezeki yang termampu tuan rumah sediakan.
next year kita plan raya sama2 lagi ye.
mmmmuuuaaaahhhh Red lips

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!