My Better Half

Babah Ilham @ MMC Games 2016

Thursday, September 01, 2016

IMG-20160819-WA0031
saja2 ummi yang over nak up cerita babah.
nak harap dia yang update blog ni hmmmmm.. blog dia pun tak berupdate.
19-21 ogos 2016 babah ilhams terlibat mewakili PTP ke MMC Games 2016 di UM Arena.
babah macam 2 tahun yang lepas masih main volleyball.
maka hari jumaat hingga ahad tinggallah kami 3 beranak.. sob.. sob..
gambar kat atas tu masa baru je sampai sana.
haruslah update kat anak dan isteri ye dok.

IMG-20160820-WA0001
ni pagi sebelum game bermula. baru nak breakfast kot masa ni.
babah with uncle osham, uncle man and uncle yus.
hari tu ummi menunggu jek result dari babah.
berdebar2 juga la bila babah kata dapat masuk final.
doa jek bebanyak team volleyball PTP menang gold medal ecehh.

IMG-20160820-WA0036
babah dan geng2 volleyball lagi.

IMG-20160820-WA0050
tunggu punya tunggu result, akhirnya babah whatsapp.
mampu dapat tempat kedua je. kiranya maintain la resultnya macam last 2 years,
team ptp ditewaskan oleh team senai airport.
tapi yang bestnya untuk keseluruhan team ptp champion woiiihhhh.
tak apalah babah dan team volleyball cuba 2 tahun lagi.
mana tahu rezeki dapat gold medal kan.

IMG-20160820-WA0034
tengah bergumbira dapat silver medal walaupun hati sikit kecewa ecehhh.

IMG-20160820-WA0051
bergambar dengan trophy champion yang di bawa balik ke PTP hehehe.

IMG-20160821-WA0012
ecehhhh gambar sebelum berangkat balik ke johor.
bila ummi tanya, eh babah punya gambar tu pakai dslr ke terang semacam.
kata babah tu kamera handphone kawan dia.
kamera handphone hua wei p9 ke apa kot tak silap.
wooowwww.. belanja satu bah boleh? ekekekeke.

hari ahad anak2 excited gila menunggu babah balik.
paling kesian adik la.. siap tunggu depan pintu.
pantang ada kereta lalu asik sebut.. “bahhh.. bahhh”
rindu sangat dengan babah.. tak pernah kena tinggal.
ye adik yang rindu bukan ummi.
ummi steady jek.. ecehhhhhhhhhh.
bila babah kata bas dah nak sampai tol lima kedai.
berdezup kami 3 beranak ke PTP nak ambil babah.
sekali sampainya bas pertama, babah bas kedua daaaaaaa.
beberapa minit jugalah menunggu baru nampak bayang bas kedua.
budak berdua tu terjerit pekik babah2 macam dah bertahun tak jumpa.
ummi macam biasa relaxxxxx.. steady jek Smile with tongue out

itu saja cerita babah beranak 3  ni ye.
nanti kita sambung kot 2 tahun lagi jadi juara hehehe.

yang benar,
PA babah ilhams.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!