Family's Activity

Entry Yang Terlupa Di Publish :p

Friday, September 09, 2016

SG1
ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.
eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.
cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.
ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana.

SG2
meriah meja memasing.
nampak tok ayah bersemangat makan.
ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha.

SG3
anak2 bertuah sedang asyik makan.
entah apa la yang mak wee bebelkan tu ek.

SG4
ooohh gambar ni semua dari camera mama cu.
gambar dia pulak tak ada masuk.. sorrylah eh mama cu.
alamak tetiba rasa nak makan kat seoul garden lah.
hmmmmmmm.. kena kenyit2 mata kat babah la gini Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!