Aktiviti KKPTP

Geng Aerobik Ummi Ilhams

Friday, September 02, 2016

alhamdulillah masih konsisten join geng aerobik PTP.
walaupun ada 2 3 kali juga ponteng kelas atas sebab2 tertentu.
thanks babah ilham bagi keizinan ummi join menyihatkan badan hehehe.
sebelum puasa lagi kami dah start aerobik ni.
lepas raya sambung semula.
cikgunya pun best sesangat.. cikgu marlina.
jealous betul tengok dia yang slim dan fit gila.
huwaaaa bilalah ummi ilham nak jadi macam dia.
usaha.. usaha..

IMG-20160902-WA0006
ni kelas semalam.. sila abaikan pose ummi ilham yang poyo tu,
ecah le ni ajak buat pose gitu hahahaha.
haippppppp.. salahkan orang pulak Smile with tongue out
IMG-20160825-WA0028
ini last week.

20160825_181847
sebelum bermula. warm up dulu.
warm up pun dah berjurai peluh.
buat tabata workout lagi sedappppppppp.
jumaat sabtu ahad konfem jalan macam robot hahaha.

20160825_181805(0)
sempat posing dengan ida.
alamak ada cop mohor kat hidung hahaha.

aero2
semangat koooo hahaha,

aero3
ini kelas awal2 dulu.

aerobik2


aerobik4

aerobik5
ini pun sama kelas awal2 dulu.
setiap kali habis kelas cikgu ajak berposing sakan.
jadi sebelum balik mak2 sempatlah berangan jadi remaja purba seketika hahaha.

mudah2an istiqomah bersenam ye ummi.
kat rumah pun silalah bersenam ye.
nak seribu daya tak nak seribu dalih.
bersenam untuk kesihatan.
tak lama lagi nak start semula menu2 sihat.
sekarang dah start makan ikut sedap tekak hahaha.
saya tak pernah cerita lagi usaha menurunkan berat badan awal tahun hari tu.
nantilah kalau free saya cerita bersama koleksi menu2 sihat saya.
thanks kak leen geng susu ibu aka coach fit bf mom saya.
kalau tak follow program dia mungkin saya dah 60++kg hahaha.
bukan nak kurus sangat pun saya nak fit dan sihat.
kalau ummi sihat senang nak jaga hero2 ummi tu kan.
ecehhhhh.

nyahhhh kau lemak!
Eye rolling smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!