My Hero Kechik - Ilham Syamil

Kenangan Masa Depan Buat Ilham Syamil

Friday, September 02, 2016

20160806_194637
ini semua gara2 permanent marker yang bersepah atas rak tv.
sudahnya si kecil ni mencapai, membuka penutup lalu menconteng di dagunya. Hot smile
dia cuma senyum dengan muka tak bersalah.. cesssssssss.
gaya menconteng tu memang selamba kodok jek.
ummi pun tak sengaja terrrrrrrjerit.. “babahhhhhhhh”

tanjat boboi babah yang nak masuk toilet hahahaha.
sekali tengok budak cenonit ni dah berjanggut macam babah daaaaaaa.

20160806_194711

ye dik.. ummi tahu babah tu idola adik.
adik nak berjanggut macam babah ye ummi tahu.
ummi pun suka orang berjanggut ye ye.
adik tak ada janggut pun ummi tetap sayang.
tapi kalau nak bela janggut tunggulah dah besar nanti dik.
biar janggut betul2. ni adik pakai permanent marker jenuh ummi nak tenyeh dik.
nasib baiklah pakai wet tissue tu senang nak tanggal.
kalau tak mahu melecet dagu adik tu.
syamillllll.. syamillllllllll.. ilhamnya sangat menyeluruh.
ehhhh minggu lepas dia buat kes lagi tau.
tapi conteng pakai pen hitam kat pipi kiri dan kanan.
hmmmm kes tu ummi serah kat babah tukang settle sebab ummi nak masak.
moral of the story.. ummi babah jangan sepah2 pen dan permanent marker. hehehe.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!