Green Art Studio

"After The Rain" by Mohd Nazir Mahat

Friday, November 18, 2016

20161113_134630
alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe.
20161113_134652
zoom in gambar penyertaan babah. memang last minutes sesangat. beberapa jam sebelum tamat waktu penyertaan baru sempat hantar. kalau dah rezeki tak kemana.
20161113_134949
ini 3 pemenang utama. lumayan rezeki mereka. mungkin suatu hari nanti gambar babah pun sebaris dengan gambar2 ini. insha Allah.
20161113_135113
1st winner.. Preserving Our Heritage by Hairulizam bin Hairi.. congrats!
20161113_135106
2nd winner.. Carefree Lifestyle by Izwan bin Ismail.. congrats!
20161113_135121
3rd winner.. Hot Balloon In The Air by Wong Nok Ling.. congrats!
20161113_134750
20161113_134757
dan ini adalah kesemua 20 gambar2 terbaik termasuklah gambar babah ilhams. tahniah semua pemenang. usaha lagi untuk tahun depan. harap2 Iskandar Malaysia buat lagi contest IMKlik ye Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!