Family's Activity

Hands On Activities at Iskarnival Naratif, Mall of Medini

Thursday, November 10, 2016

seperti yang saya janjikan. antara hands on activities yang telah dicuba oleh abang ilham semasa mengunjungi Iskarnival - Naratif di Mall of Medini tempohari. 
 
A video posted by Hernee Nazir (@herneenazir) on 
<script>

proses mencanting batik. batik pilihan batik ultraman. ummi ikutkan saja minat dia. dia nak mencuba tu dah cukup bersyukur. ;)
<script>

yang ni pun dia nak cuba, tapi kecil besar hati ummi sebab takut jahanam harta orang hehe. sampai bangun owner booth tu tengok dia buat watak bergaduh tu hehehe. sorry uncle.
<script>

alhamdulillah.. berjaya juga dia siapkan screen printing tu dengan bantuan owner booth yang sabar melayan kerenah kanak2. mudah2an aktiviti2 ni dapat bantu ilham untuk tingkatkan keyakinan diri dan berani berhadapan dengan orang2 luar selain keluarga sendiri. nanti syami dah besar sikit ummi bagi peluang buat semua ni ya.

ummi semakin tak sabar nak bawa anak2 ke Iskarnival Sama-sama. jumpa di sana! ;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!