Ilham Learning Phase

Ilham Syahmi @ Kem Mukmin Hebat, Tadika Ummu Mukmin

Monday, November 28, 2016

kem mukmin hebat6
alhamdulillah last minutes program, setelah berfikir bersama sebaik2nya ummi dan babah setuju untuk hantar ilham ke Kem Mukmin Hebat di Tadika Ummu Mukmin. mungkin ini juga peluang terbaik untuk praktis bersiap lebih awal sebabnya next year ilham dah tukar sekolah baru PASTI. sekolah jauh dari rumah. jadi kena prepare awal2 la kan.

ini antara pengisian selama 4 minggu bermula hari ini 28 Nov – 22 Dec 2016. setiap hari isnin hingga khamis 8-11 pagi.
kem mukmin hebat1
kem mukmin hebat2
kem mukmin hebat3
kem mukmin hebat4
15267550_10210344642960085_6104626627679094662_n
alhamdulillah, pagi tadi selamat menghabiskan 3 jam pertama di hari pertama. walaupun muka monyok sebab dia kata dia mengantuk. ummi dah pesan nanti kawan dengan abang aryan dan abang ziqri anak aunty star wars (read: aunty salwa) Smile with tongue out. sebab mostly kawan2 yang ada semua kawan2 baru dari tadika ummu mukmin. dia cakap abang ziqri tak datang. rupanya dia tersalah ziqri hahaha. dia ingat abang ziqri yang satu sekolah dengan dia anak kawan babah. hehehe.

ummi babah doakan semoga ilham jadi mukmin yang hebat. semoga Allah terangkan hati ilham dan permudahkan ilham menuntut ilmu akhirat.

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. Bagus ada program macam ni masa cuti sekolah. Sekurang²nya masa anak anak terisi dengan sesuatu yang berfaedah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..alhamdulillah ada kesempatan untuk hantar anak join..

      Delete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!