Blog

Tak Boleh View Blog

Thursday, May 21, 2009


Dari pagi sampai lah ke petang saya tak dapat view blog saya ni.. apa sebabnya pun saya tak tahu.. bila saya view saja keluar lah pesanan khidmat masyarakat dari Microsoft Internet Explorer..entah-entah company ni dah block blog saya kot..huhuhu~kalau di block takkanlah saya boleh update..ye tak? isyhhh..confuse betullah..semalam masa meeting petang.. tiba-tiba boss saya tersebut "I tak nak datang ofis duduk bukak blog" ayat tu memang bukan ditujukan untuk saya..ditujukan untuk practical student di department kami.. tapi saya yang terasa.. hehehe~ berderau darah.. nampaknya boss saya bukanlah buta blog..




post signature

You Might Also Like

13 Th♥ught (s)

  1. yang oi.. pagi tadi mmg benda ini lah yg terjadi! x tau kenapa.. tp i bukak dengan Mozilla, ok! so, sampai ke saat ini, i bukak blog pakai Mozilla.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  2. sungguh menusuk kalbu ayat boss anda...huhu...

    ReplyDelete
  3. sungguh lazer mulut boss ko ye... ak ah aku pun kena camtu tp kat umah ofis xplak..

    ReplyDelete
  4. klu pki IE mmg salu prob
    blog pn kdg prob gak
    best view by mozzila

    ReplyDelete
  5. lor same kes dgn aku..bukak pakai IE problem tp pakai modzilla ok la...merajuk agaknye IE ni..huhu..

    ReplyDelete
  6. same ahh.. ingt lg kes tenet nk kena block? smpai arini masih okies, tp teragak2 jugak nk update.. kah kah kah.. (org buat salah mmg camtu..)

    ReplyDelete
  7. Jawabla gini.."Ala boss sambil2";P

    ReplyDelete
  8. kalo pakai IE.mmg selalu gitu.

    pakai mozila okeh je..

    ReplyDelete
  9. Zuhaini>>mmg smpai ari ni pn x ok..ni cpt klik kt comment..klau x bjanggut xleh reply comment..

    mrs redzuan>>sgt menusuk qalbu..hehe..org slh mmg cam tu..

    Mummy Dasy>>die x bg bdk practical tu tp aku yg kena tempias..hehehe

    ReplyDelete
  10. neezareef>>mozilla xleh upload..IT block..kedek btl..

    @mien...mien>>hahaha..a'ah die majuk la..

    Umi Nawfal>>ape cite x jd kena block ke?

    ReplyDelete
  11. Umi Sufira>>hahaha..blh kwb dlm ati jek..hehehe

    atty's>>tu la..mozila plak xleh upload..

    ReplyDelete
  12. sian ko... no wonder lmbat jek update blog

    ReplyDelete
  13. Dida Rahman>>cheh makcik ni..aku x update 1 2 ari die dh kecoh aeh..yg die madang menyepi tu..ke mane ilang gaknye..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!