Me

CPU Demam

Monday, June 01, 2009

Banyak entry yang beratur untuk saya update.. tapi rasa malas yang amat sebab CPU yang buat hal.. hari ni saya datang kerja.. sesampai di ofis saya on kan PC tapi PC tak nak hidup.. alahai.. kenapa pula PC ni mogok.. agaknya dia tak nak beralih tempat la.. PC pun tahu penat apa lagi tuan dia ni..hehehe~ sekarang IT Department pinjamkan saya lappy.. tapi still malas nak update panjang lebar.. malas nak transfer gambar-gambar kat lappy ni.. hari ni saya jalan-jalan di blog kawan-kawan saja.. ok kan? hehehe~ tapi kalau tiba-tiba ada semangat rajin saya update .. ;-p

[Nota Oren: Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Jun.. cepatnya masa berlalu..]

post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. klu k.niza pn tension
    pstu kang trus simpan je menda2 nk jd n3 tuh

    ReplyDelete
  2. Dah setengah tahun berlalu kan..cepat betul masa nih...

    ReplyDelete
  3. CPU demam kena bagi ubat tuh :)

    ReplyDelete
  4. neezareef>>a'ah last2 n3 tkubur jek ni kang..bengang btul..

    ReplyDelete
  5. Umi Sufira>>a'ah rase cam bru tahun baru..

    ReplyDelete
  6. Rinna>>a'ah esok bru dpt ubat..hehehe

    ReplyDelete
  7. k.hernee maybe CPU tu tak cukup rehat kut tu yang dier xmau idup tu... dier nak rehat panjang skit.. ikikiki...

    ReplyDelete
  8. hajarus>>a'ah dgn tuan2 die skali rehat pnjg nti..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!