Koleksi Tudung

Petua Anak Tudung Syria Tak Melekap

Thursday, June 11, 2009


Tajuknya seakan-akan serius tapi jangan risau petua ringkas saja dari saya. untuk pemilik-pemilik tudung syria, sekiranya anda ingin anak tudung yang elok dan muncung ke hadapan tanpa kelihatan melekap di muka, anda hendaklah menetas.. bukan menetas telur ya.. tetaskan sedikit dihujung anak tudung tersebut. Insya'Allah nampak muncung bila dipakai dan anda perlu meng'adjust' sedikit semasa menyarung anak tudung itu supaya kelihatan kemas. Itu saja petua dari saya.



post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. o camtu yer k.hernee.. hajar try pakai tudung yang akak bagi tu.... tp melekap ikut muker... hahaha... hajar xpernah try pakai sebelum ni.. tp tengok orang pakai cantik lak... tp hubby hajar kate ok...

    baca n3 akak ni teringat plak pasal n3 hadiah yang hajar dapat tu... masih dalam draft... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Hernee, mimi lak rasa macam tak kisah pulak kalu melekap pon..hihi...macam sayang je nak tetas2 tudung hernee bagi tuh...tapi syoklah tudung nih..rasa nak tambah koleksi;)

    ReplyDelete
  3. Hajarus>>hehehe..try je pkai..confident2..hehe..ar mane n3 nye nk tngok hajar pkai..hehehe

    ReplyDelete
  4. Umi Sufira>>tmbh jgn x tmbh..hernee pn tngok Mimi pakai ok..

    ReplyDelete
  5. hi....minat tudung TIe Rack from london?

    visit us at http://scarfonline.blogspot.com/

    see you there

    ReplyDelete
  6. uiks....siti masih tak berapa cnfidnt nak pakai tudung2 patern cm tu...muka berisi sgt...he my picture...berisikan tang pipi..

    ReplyDelete
  7. salam....

    kalo berminat nak beli tudung syria or any tudung & shawls boleh contact sy ye :)

    ReplyDelete
  8. cikseri25-tudungonline>>ok nti sy jln2 ke sane..

    ReplyDelete
  9. akak mmg sedia kala bulat mmg dah NAIK MENETAS akak adjust x lepas2..wakakakaa

    ReplyDelete
  10. neezareef>>wakakaka..blh la adjust mase pkai btul2..

    ReplyDelete
  11. petua yang sangat menarik..tip yang semua untuk sesiapa yang belum cuba pakai syria..:)

    ReplyDelete
  12. teringin nak pakai..tp segan
    rasa mcm x sesuai je..sbb muka saya tembam..ok ker?

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!