Life

Bila Gaji Masuk

Tuesday, August 25, 2009

bila gaji dah masuk.

tekak mula minta makanan sedap. kadang-kadang tak sesedap mana pun. perkara pertama saya buat bila gaji masuk. bayar bil celcom broadband, bayar bil astro dan yang paling baiknya bulan ni saya bayar ptptn. hehehehe~

petang ni memang dah plan awal nak berbuka di kfc dan nak mencuba shrimp stix combo. entah sedap entah tidak. kami akan serang jusco bukit indah dan seterusnya berbelanja di giant tampoi.



selamat berbuka semua ;p


post signature

You Might Also Like

9 Th♥ught (s)

  1. Insan yang bernama Hernee ini yang aku kenali memang seorang yang:
    1.Suka makan!
    2.Suka jalan-jalan!

    Hehehe..enjoy yourself with hubby!

    ReplyDelete
  2. Insan yang bernama Hernee ini yang aku kenali memang seorang yang:
    1.Suka makan!
    2.Suka jalan-jalan!

    Hehehe..enjoy yourself with hubby!

    ReplyDelete
  3. so how?? sdp x??? ad org ckp shrimp tu sbsr ibu jari jer??

    ReplyDelete
  4. HudaBanny>>ajk hubby gi mkn..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Mohd.Noor Azam bin Ateh>>hahahaha..mmg pn..ade je tmpt yg nk diterjah..nk mnambah brat bdn ni..hehehehe

    ReplyDelete
  6. note2remember>>ye betul..bengang jekkan..dlm gmbr n iklan kn main beso..tnggu n3 aku kang..

    ReplyDelete
  7. emmm kak long, boleh tahan gak lah sedap.. sblm puase dah cuba dah.

    ReplyDelete
  8. Aziza_Hairol>>rase not bad cume tipu size shrimp stix tu..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!