Colleagues

Silap Hantar Email

Tuesday, August 04, 2009

ada orang kadang-kadang tersilap sms. nak bagi si A, terbagi si B. dalam sms tu pula mengutuk si b. tapi lain pula yang jadi pada kawan saya ni. dia nak bagi email pada saya, tapi terbagi pada boss kami dan email tu ada tertulis nama boss.

"hernee, chong dah tanya tu"

dengan bangganya dia hantar ke boss kami.

nasib baiklah boss saya tengah berbual dengan staff yang lain. dan bukan berada di depan komputer. cepat-cepat saya suruh recall message. memanglah email tu tak ada unsur-unsur mengumpat tapi nanti mesti boss saya pelik. apa jugalah yang di gosipkan dalam office ni padahal semua tu ada kaitan dengan kerja kami.

akhirnya email tu selamat di 'recall' semula.

nyanyuk dah kawan saya ni ;p



post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. hehe.. klu silap hntr dokumen kt boss lg bengang kan. mntk lain hntr lain. dats wat happen 2 me!! malunya mcm nk surgery je muka nih. tah ap la yg aku pk!!

    ReplyDelete
  2. jaman becinta dulu lagik haru bg mail cinta kepada si dia pastu tersend sekali kat kawan-kawan...dah tersend baru pasan...haru.. malam tu gak tepon bedering2 member sume call dok gelak2.....hehehehe..malu tuhan jek yg tau...

    ReplyDelete
  3. Dakukah yang tersilap hantar sms itu???!!!!huwaa!!!

    ReplyDelete
  4. faz>>faz surgery mhl..ko gi kat jln tar gesek je..hehehehe..

    brangan pk ape tu???hehehehe

    ReplyDelete
  5. ninie>>2 lg kes malu seumur hdup kak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Saya pernah majuk ngan Hubby, sms besfren meluah rasa. Tup2 salah hantar kat Hubby rupanya. Ngeh ngeh ngeh.

    Dulu masa belajar, kawan salah hantar sms kat saya. Patutnya nak bg kat boifren dia. Siap ada mmuuuah, hugs bagai. Bukan sekali jer lak tu. Tapi tak sampai hati nak bgtau, malu lak dia nanti.

    ReplyDelete
  7. emel pun salah hantar?

    hebat nih sis~

    hahaa~

    ReplyDelete
  8. me_czar >>hehehe..msti kna glak ngn hubby ek..hubby sy pn kdg nk sms kwn keje die tp send kt sy..

    ReplyDelete
  9. zara>>a'ah maybe dlm kpale die ingt boss je..trus pilih name boss mase nk send..

    ReplyDelete
  10. bnyk sgt kja babe, nk b'angn pn x smpt, tu la psl..heheh

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!