Frenz

Yeay! Dah Renew Lesen

Friday, August 21, 2009



rehat tadi saya bergegas ke pejabat pos ditemani dua orang dayang, nina dan raihaan. nasib baik tak ramai orang. jadi taklah menunggu lama. alhamdulillah selesai dah renew lesen. lega rasa hati.

saya akan set reminder. next year 20/08/2010 expired date lesen ni. untuk senangkan saya mengingat, kebetulan tarikh birthday bff saya nooreha. semalam tak sempat nak wish birthday untuk dia. "happy birthday noor"

lepas settle di pejabat pos saya terus bergegas ke kfc, rnr. mak buyong cdot, azie dan mummy dasy dah menunggu. saja nak lunch sama-sama before puasa. dapatlah lepak lebih kurang setengah jam dengan kawan-kawan. seed dan dida tak dapat join. seed dah semestinya ada appoinment dengan en.iman tu. dida tak sihat.

dalam pukul 2.05 kami bersurai.

kalau ikutkan hati tak puas lagi nak berbual. next time boleh arrange buka puasa sama-sama kalau cdot belum bersalin lagi.




post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. alang2 wat ah 3,4 tahun kan senang... tadi leh lupe amik gambo ek? ape ah

    ReplyDelete
  2. mummy dasy>>a'ah aku xpnah wat byk2 tahun..lg lupe kang..hehehe

    tu la aku pn pelik nape aku x amik gmbr..slalu pntg..td dh lapo sgt kot..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!