Blogger

Projek Malam Tadi

Thursday, September 10, 2009

Malam tadi saya sempat melepak di rumah Cdot.

Almaklumlah kembali anak dara En. Nazir tak ada di rumah saya pun datang menjengah makcik yang dalam pantang ni. Agenda utama nak hantar novel yang dia nak pinjam. Tapi sebuah novel pun saya tak bawa. Lupa betul. hehehehe~

Apa lagi kami tukar agenda kami kepada menggodeh blog. Ilmu seciput yang saya ada ni saya share dengan Cdot. Saja tolong dia cantik-cantikkan blog. Macam blog sendiri cantik sangat.

Sempat juga melayan anak menantu simpanan kesayangan ni. (hehehe~ berangan tak sudah jangan jeles ye Mummy Dasy)



Macamana nak jadi menantu ni masih hisap botol lagi. Kasha ni biasalah kalau datang aura kepoh dia, asyik nak bercakap saja kerjanya. Kalau datang angin kus kus dia, kita panggil pun dia tak layan. Macam ni ka mau jadi menantu Che' Long.


Sempat juga posing bertiga. Nasib baik Rayyan tak meragam. Jengah blog sana. Jengah blog sini. Makin lama mata makin mengantuk. Sempat juga makan kuih tart gulung and air kathira.

Dalam pukul 10 lebih terus balik rumah emak. Tak sampai berapa minit dah selamat zzzzzzzzzzzzzzzzzzz.


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. ish kecik lagi nak buat menantu tu...tak pa calon hehehehe

    ReplyDelete
  2. Alimaz-Kembara Terasing>>colan2nye..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. ZARA 札拉>>menantu simpanan..akak chup die awl2..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!