Deko Bersama Hernee Nazir

Deko..Deko..Deko..

Friday, October 02, 2009



Bukan. Kami bukan pemenang deko..deko..deko.. tu. Ni cerita dua hari lepas. Balik dari kerja saya tengok ada lampu tergantung depan pintu. Sebelum ni cuma ada sarang burung tempua, sekarang dah ada lampu pula.

Semuanya hasil kerja tangan En. Nazir men'deko' rumah kami. Memang dah lama plan nak pasang lampu pada sarang burung tempua ni, tapi asyik tertangguh. Sekarang dah pun mnyala lampunya.

Jadilah kan, tak perlu modal yang banyak. Sarang tempua pemberian Pak Anjang, beli mentol dan wayar untuk wiring. Itu saja, mudahkan. Mudah cakap, sebab bukan saya yang buat hahahahaha.



post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. hajarus>>tq jar..hehehe..(bg pihak en.nazir lah ye)

    ReplyDelete
  2. uhh...mana ada cntik blog dia ni...geli no ketiap aku nengok....

    ReplyDelete
  3. ::cdot the dot::>>sian ko..hajar kate lampu tu..ni ayt org jeles ni..hahahaha

    ReplyDelete
  4. ye la, haku pun ckp psl lampu la..bkn aku ckp psl tuan pnya lmpu tu...hok aloh...

    ReplyDelete
  5. pompuan ni jeles chelong... lawo lampu tu....

    ReplyDelete
  6. qamaruluramaq.blogspot>>bhya dr segi pe tu dik?

    ReplyDelete
  7. Mummy Dasy>>hahahaha..tau xpe..die jeles ngn aku tu..hahaha..btw tq..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!