Blog

Follower Ke 100

Tuesday, October 13, 2009

[Sticky Mode Entry]


Saya mencari Follower Yang ke 100 untuk blog saya ni. Sesiapa yang bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Hernee Nazir ;p


post signature

You Might Also Like

19 Th♥ught (s)

  1. Nak gak..boleh ke follow buat kali ke 2..hehehe

    ReplyDelete
  2. eleh...ngelat.....siti dah tak berpeluangggg

    ReplyDelete
  3. long...apa kata aku dtg umah ko personally amik adiah tu...k nak bg apa hek...umah ko ke???hu....hu....aku trima jek...

    ReplyDelete
  4. alaa..kite dah follow awak..follow lagik skali dikire tak? hehehe

    ReplyDelete
  5. [S]itie [B]Um [B]Um>>hdiah adalah surprise..hehehe

    ReplyDelete
  6. mAr@ZiEy>>no..no..no..x leh yek..hehehe

    ReplyDelete
  7. Siti @ nurie>>hehehe..xpe nti ade contest lain..hehehe

    ReplyDelete
  8. ::cdot the dot::>>dot..ko bminat ke ngn umah aku..hehehe

    ReplyDelete
  9. fauzi-maya>>hehehe..x kire aeh..kire amal jariah je tu..hehehe

    ReplyDelete
  10. jgn kata umah,tuan umah kedaung versi llaki tu pun aku minat gah...huaaaaa...huaaaaa...gelak syaithhoonnnnn.....

    ReplyDelete
  11. ::cdot the dot::>>cisss x gune ko..hehehee

    ReplyDelete
  12. ZARA 札拉>>zara dh tlps pluang kot..hehehe

    ReplyDelete
  13. Hernee, alamak dah terlepas dah ada pemenang pon follower no 100..BTW, mimi dah lama tak dapat masuk blog hernee dari tempat kerja...kalau dr umah je boleh access tapi jarang online kat umah...rasa macam dah banyak tertinggal kapal je...

    ReplyDelete
  14. ~Yu.Es~>>lor ye ke..nape ek?ptut la dh lame x tnggal jejak..byk gak kate xleh bukak..hernee dh tukr lay out basic dh ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!