Bual Kosong

Malang Nasibmu Charger

Wednesday, October 21, 2009


Charger kamera saya yang rosak.

Malang nasibmu charger. Belum setahun diguna dah jahanam. Tak tahu apa punca. Ayu pinjam kamera saya bawak balik hostel. Sampai hostel tak boleh nak charge battery. Lampunya tak menyala.

Bawak pergi kedai, salesman kata charger ni dah rosak. Dia try pun tak boleh. Ada bau hangit. Tapi kenapa hidung kembang saya tak dapat bau pun hangitnya. Dia offer universal charger RM130, kalau nak original charger sebijik macam tu RM180. Telan air liur je dengar. As i said in the previous entry lupakan sajalah dulu. Belum ada budget :)

Maka, si charger ni akan terima nasib duduk dalam drawer je la ya. Nasib badanlah charger oi~ Ayu kata nak minta tolong cikgu elektrik & elektronik dia betulkan. Tunggu je la kalau ada yang sudi betulkan~



post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. ala ciannyer nasib charger camera ni... xpelah dok rehat sementara yer sebelum dapat penggantinyer... hehehe...

    agak2nyer charger ni merajuk sebab akak ngan en. nazir sebok dok survey yang lain temph hari tu kut... ngeh3x...

    ReplyDelete
  2. hajarus>>a'ah la jar..die mrajuk tuan die duk survey dslr..hehehe

    ReplyDelete
  3. kenapa kembang tu delete???kakakaka

    ReplyDelete
  4. bunga_angkasa>>knyataan yg xleh dtrime..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!