Colleagues

Safety Day '09

Thursday, October 15, 2009



Cerita pasal PTP Safety Day 2009 cerita pantas dan ringkas. Nanti sambung lagi coz banyak lagi gambar yang belum upload.

Pagi tadi datang awal sikit (awallah sangatkan :)) Dalam pukul 8 dah siap2 nak ke Yard coz this year kami ubah location buat kat Container Yard. So operation kena stop about 1 hour. Our expectation, seramai lebih kurang 500 hingga 700 orang yang akan datang. Tapi mak oi, ramai gila. As usual, bila tahu ada goodies bag for sure berduyun-duyun yang datang. Ada juga sambung kerja dengan kehampaan coz goodies bag dah habis. Sebenarnya ada lagi, cuma kami ada banyak lagi program untuk 2 hari ni.



Sempat lagi tayang muka before arrival of guest. Kami adalah tukang bagi goodies bag dan macam sebelum2 ni saya adalah tukang pegang tray masa launching. Ingatkan nak suruh salah sorang anak dara GEMS ni, tapi semua mengelak. Jadi mak dara ni juga yang rela paksa pegang tray :)

Launching ceremony ni dirasmikan oleh our new DCEO, En. Azlan Shahrim.



Ijal, Ita, Saya, Zaza, Adam & Nazam
Photographernya ialah Siti.


Bila majlis dah habis semua dah kepanasan dan kepenatan. Rasa laju je peluh mengalir. Terus balik office dengan badan yang melengas dan mood yang sangat malas nak buat kerja. Rasa macam nak balik rumah je hehehe~

Ok, sambung lagi. Kalau rajin insya'Allah malam ni keluarlah entry yang terkandas tu.



post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!