Song of The Day

Ketika Cinta Bertasbih

Friday, November 20, 2009

saya suka dengar lagu ni. bait2 lagu ni puitis betul kan? tak sabar nak tengok movie dia. best ke tak ek? kawan saya ada novel pdf file tapi tak sempat nak baca lagi.

layankan liriknya..

***************************

Bertuturlah cinta
Mengucap satu nama
Seindah goresan sabdamu dalam kitabku
Cinta yang bertasbih
Mengutus Hati ini
Kusandarkan hidup dan matiku padamu

Bisikkan doaku
Dalam butiran tasbih
Kupanjatkan pintaku padamu Maha Cinta
Sudah di ubun-ubun cinta mengusik resah
Tak bisa kupaksa walau hatiku menjerit

Ketika Cinta bertasbih Nadiku berdenyut merdu
Kembang kempis dadaku merangkai butir cinta
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud sukur padamu atas segala cinta




post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. Boleh download movie tu dan banyak movie lain kat www.syok.org. Kalau nak lagi cepat kena ada downloader.Cari kat yahoo 'Download orbit downloader'..dah masuk www.syok.org tu kena simple register. Past donlod puas2. Aku banyak donlod movie kat situ je. Papadom ngan 2012 pun dah ada.

    ReplyDelete
  2. PapaiMan>>cbb lemmmss..nk d'load pn xde mood..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!