Fren's Wedding

Selamat Pengantin Baru Zuraini

Monday, November 16, 2009


Selamat Pengantin Baru untuk Zuraini dan suami
15 November 2009



semalam saya menghadiri majlis perkahwinan ex-student form 6 dulu. dia adik kepada kawan saya juga. En. Nazir kerja jadi saya pergi saing2 dengan anak murid, adik dan cousin. terasa muda pulak hehehehe~ yang anak muridnya berapa ketul tu je ha. yang lain ada tak sampai lagi ada juga yang tengah makan. ada berapa orang tu tak kenal pun. kawan2 diorang ni agaknya.



saya tumpang cousin saya Ija. nak ajak En. Nazir yang kebetulan balik kerja, tapi dia tak nak. nak berehat katanya. sempat jugalah saya bergossip2 dengan bekas2 anak murid tu. harap2 next time dapat jumpa diorang lagi.




post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. wah.. nama macam nama saya!

    selamat pengantin baru! :)

    ReplyDelete
  2. Zuhaini >>hehehehe..kmbar nama..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!