En. Nazir

Cik Teddy

Thursday, November 19, 2009


teddy bear siapa ni? hehehe~ malu nak mengaku la. ni teddy bear saya. siapa yang beri? yang beri tu confirmlah sijantung hati. buka folder dalam pen drive tiba2 terjumpa gambar ni. sebenar2nya saya tak suka.. tak minat langsung teddy bear macam ni. oleh kerana sijantung hati yang beri, terpaksalah saya terima hehehe~

masa mula2 bercinta, En. Nazir bagi saya ni ha. tak kan tak nak terima pulakkan kang ada yang merajuk nanti hehehe~ mula2 saya buat2 berani la pegang teddy bear ni, cuba2 bawa tidur malam. lama2 takut pulak ;p

saya sebenarnya takut nak peluk2 teddy bear ni. ada orangkan suka peluk time tidur, tapi saya takut sebab bulu2 dia ni. rasa macam teddy bear akan bertukar jadi raksasa berbulu. eeeee.. tu yang buat takut tu. lagi satu masa duk hostel dulu, kawan2 kata jangan simpan teddy bear, takut bertukar jadi 'benda lain' pulak. sah si heni memang jenis penakutkan. sekarang teddy bear ni tersimpan kat rumah mak. nasib baik En. Nazir tak tanya mana perginya. simpan je la dulu ye, nanti kalau ada rezeki.. kalau ada anak kita bagi anak2 buat main sebab omaknya super penakut ;)




post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. sabar je lah.. x de maknanya bear tu nak brtukar wajah.. :P

    ReplyDelete
  2. sama lah kak..kite peluk2 teddy bear tp time nk tdo, letak sblh jek..lemas kalo peluk benda yg de bulu..kih2

    ReplyDelete
  3. ohh teddy bear!.. saya penah dpt beso2 umat dari adik angkat, die letak kat pintu bilik asrama.. heheh..

    ReplyDelete
  4. *ayu the sun*>>hehehe..si penakut ni kak ayu..hehehe

    ReplyDelete
  5. ~HaNnaIcHa~ >>hehehe..lemas dan takut..

    ReplyDelete
  6. fauzi-maya>>hehehe..nsib baik x tkjut tngok tbe2 teddy bear smpai kt pntu blik..hehe

    ReplyDelete
  7. sabo jek ah xde maknanye nak bertukar2 rupa daneen tak takut pun siap BB, bearbear & Siti dok selonggok atas katil...

    ReplyDelete
  8. Mummy Dasy>>aduhai malu aku ngn daneen..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!