Stadium Bandaraya Johor Bahru

Yonex - Sunrise BWF World Super Series

Sunday, December 06, 2009

Tahniah kepada pemain2 badminton yang mengharumkan nama negara. Malaysia telah memenangi 3 kategori pada pertandingan akhir badminton Women's Single, Women's Double dan Men's Single yang dimenangi oleh Dato' Lee Chong Wei dan nama2 lain saya terlupa :p

Hajat hati nak tengok live memandangkan pertandingan ni diadakan di Stadium Bandaraya, JB tapi oleh kerana En. Nazir kerja malam kami hanya mampu tengok di Astro Supersport je. Takut tak sempat pula nak balik ke rumah. Kami hanya mampu menyokong dari rumah.

Apa pun tahniah sekali lagi dari saya yang dah berjangkit melayan badminton :p

[posted via nokia xpressmusic]

You Might Also Like

9 Th♥ught (s)

  1. hehehehe~

    bak kata seseorang, biasalah~

    main dalam negara sendiri~

    ReplyDelete
  2. aeh.. tk juga.. memang pemain malaysia ada ranking dunia..smua tu yg terbaik..hehehe..

    ReplyDelete
  3. time kasih En. Nazir tlg jwbkn..sbb sy 'no komen' hehehe

    ReplyDelete
  4. salam...tak brapa nak minat tengok badminton...

    ReplyDelete
  5. Alimaz-Kembara Terasing >>o ye ke..hernee pn mule2 x mnat..tp bile dh bukak channel ni tpkse la ngadap..

    ReplyDelete
  6. kte layan astro
    kte mmg minat badminton ni....

    ReplyDelete
  7. hmm siti pun tgok gak masa final ni....masa set kedua bila mr korea tu dah nak potong m'sia, buat siti seram je sbb Datuk kita tu mcm dah mula penat...he h e

    ReplyDelete
  8. Delimasari >>gimme 5..aeh sy mint ke? blh la skit2..hehehe

    ReplyDelete
  9. Siti @ nurie>>a'ah gram tngok cam main2 je die mase tu kn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!