Frenz

Cik Supir

Wednesday, January 06, 2010


Memperkenalkan.. Cik Supir saya bermula bulan lepas sehingga tak tahu bila. Sehingga saya mampu drive sendiri hehehe~ Cik Supir ni namanya Bariah. Kawan saya satu kerja dulu, jiran pun ye juga. Saya akan tumpang dia time En. Nazir kerja shift malam je. Kalau En. Nazir shift pagi, saya tumpang balik je la. Agak2 kalau tak larat nak menunggu En. Nazir sampai pukul 8 malam tu.

TQ ye Bariah~

[auto publish]


post signature

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. Eyriqazz>>hehehe..sile wat2 xshat atau pn hire je la supir..hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnyer kalau siti yg ada supir...hai...

    ReplyDelete
  3. Siti @ nurie >>hehehe..ni pn mintk smpati org siti..hehehe

    ReplyDelete
  4. siap bersupir2 ne ngatkn sakit la td x ley drve..upenyer tompang org p kije..hehe..xpe jmat minyak jimat tnage.hehe

    ReplyDelete
  5. essal >>hehehe..a'ah tumpng time hubby keje mlm je..tkut la nk lasak2 drvie..

    ReplyDelete
  6. salam singgah (^_^)

    Supir ni apa yer?

    ReplyDelete
  7. fiza >>salam..

    ya..supir ni bahasa indon nya..driver..hehehe

    ReplyDelete
  8. kak long..dari belakang je dah tau sape mak cik ni... :)

    ReplyDelete
  9. gee >>hehehe..hanya jauhari yg mengenal manikam..hehehe

    ReplyDelete
  10. huhuh dah ada supir yer... xper. kang kalo dia susah... kita lak tlg

    ReplyDelete
  11. Jogger >>chewah2..single n available lg ni..jgn memain..hehehe

    ReplyDelete
  12. nak supir jugak..hoooho penat dah drive sesorang..huhh

    ReplyDelete
  13. DaHLia>>ok bg no hpone nti supir dtg amik..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!