Butik First Lady

Keyword Hari Ini.. :)

Wednesday, January 13, 2010


Cuba perhatikan.. keywords kat atas tu..
Yang dua ke atas masih ok la.. memang nak google blog herneenazir ni..
Yang 3rd.. nak cari blog kawan saya Faz..
Lepas tu nak cari butik nara.. maybe sebab banyak kali saya mention pasal bershopping di Butik Nara..
Homedeco.. maybe sebab saya dok sibuk buat entri pasal home deco.. Deko Bersama Hernee Nazir..
Yang ni ha yang menakutkan den.. jiran ragut daraku.. macamana la jiran boleh teragut dara awak ni.. lepas tu macamana pula awak terjumpa blog ni.. saya pun dengan joyah meng'google'.. ohh~ dia terjumpa entri bulan 5 yang ada tulis pasal jiran baru saya masa baru pindah rumah dan kes ragut. Patut pun. Tapi tak ada la cerita pasal jiran yang meragut dara tu. Isyhh.. selisih. Amit2. takut pula tinggal sorang2 ni. Nasib baik pintu semua dah berkunci. Siap berkurung dalam bilik ni ha hehehe~
Mana nak beli tudung syria.. ohhh~ awak boleh cari kat Butik Nara.. tak pun yang saya beli tu kat Muslimah Wear..
SK Air Tawar 4.. alamak yang ni den takdo jawapan. Felda Air Tawar 4 pun tak pernah sampai lagi hehehe~
Blog anak tudunng syria.. haaa.. ni pun sama cari macam kat atas nun.
Butik First Lady.. kat JB ni kalau nak cari pergi la ke Plaza Larkin tak pun ke Plaza Kotaraya. Ada lagi, kat Parit Raja Batu Pahat and BP Mall. Saya cuma review baju yang saya beli kat sana saja. Apa pun bajunya ok2 belaka. Kena pandai pilih kain and design la.

Itu saja~ mahu tidur sekejap ;p





post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. heheh..byk tol keywordnya ek..mcm2...

    ReplyDelete
  2. jiran ragut daraku?fuhh..kejam...saya keyword masih sedikit..hari2 kurang 20..apa rahsia hernee ye?

    Ada Apa Dengan Melromeo

    ReplyDelete
  3. Eyriqazz >>sgt kejam..keyword sy byk pn sbb bnda2 yg x d sngka2..rmai org cari supplier kerepek.. tudung syria..first lady.. smua tu yg sy ceritakan dlm blog..sy letak info pasal benda2 tu..tu yg kbtuln dorg tjumpe..

    ReplyDelete
  4. cik EPAL >>hehehe..tu la..slisih ek..mntak djauhkn..

    ReplyDelete
  5. Zuhaini >>hehehe..hati2 ngn jiran..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!