Blogger

My-Alia.com Giveaway Special!

Thursday, January 21, 2010

Teringin nak join My-Alia.com Giveaway Special! Mana tahu ada rezeki, tapi grand prize macam untuk ibu2 yang dah berbaby. Takkan saya nak kendung En. Nazir pulak hehehe~ Ahhh~ tak kisah la tu kan janji cuba.

[copy paste from My-Alia.com]

Bagaimana hendak menang?????

Senang saja:

4 tiket - untuk satu entry di blog anda >>done.. inilah entrynya..

1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di My-Alia.com >>done.. dah lama follow blog ni..

1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di Danial's and Eva's Diary >>done

1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Facebook anda (sertakan link ke page ini) >>done

1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Twitter anda (sertakan link ke page ini) >>done

1 tiket - sekiranya anda letak banner My-Alia.com di blog anda (banner ada di sidebar) >>done

1 tiket - sekiranya anda letak banner Danial's and Eva's Diary di blog anda >>done

-total : 10 tiket

Hadiah yang ditawarkan:

Grand Prize:

Satu (1) Baby Slings brand Little Pods Pouch Style Baby Carrier (retail price RM80.00) warna biru turqoise


-Hadiah ini ditaja sepenuhnya oleh : Mama Danial dan Eva (gambar littlepods sling dari google)

Consolidation prize:

Tiga (3) hadiah lagi berupa barangan dari Lovely Lace yang berharga sekitar RM20-RM30 setiap satu.

-Hadiah ini ditaja sepenuhnya oleh : Ibu Alia.. :)

So, There you have it! Lagi banyak anda laksanakan, lagi tinggi peluang anda untuk memenangi Grand Prize! :)

Giveaway ini bermula dari 19 Januari 2010 dan berakhir pada 31 Januari 2010 (Ahad) Jam 11.59 malam.

Cabutan bertuah ni akan dibuat oleh Juri khas.. Cik Alia atau Encik Danial.

Cepat ibu2 bapak2 jom join My-Alia.com Giveaway Special!

Special message to Cik Alia Cantik dan Encik Danial kacak >> jangan lupa ya cabut nama auntie Hernee hehehe~



post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. Kak long, tak pe la..kalau menang ape salah nye bg kat kawan2 yg dah ada anak ni..ahahhaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!