Annual Dinner

Nak Pakai Apa Ek?

Monday, January 18, 2010


Gambar sangat blur sorry hand phone murah. Next week ada PTP Annual Dinner 2009 tema multi cultural. Apa nak pakai agaknya ek? Sari? Cheongsam? Samfu? Last2 pakai baju kurung ke kebaya dah ok juga kan. Kalau pakai ala2 Aisya dalam Ayat2 Cinta ok tak? hahaha~ Nak mengikut tema ke tak ek? Nak ajak En. Nazir pakai yang sedondon la.. tapi dia nak ke? huhuhu~

Dah ada mak andam offer RM150 for make up and costum. Promote kat fb lagi hehehe~

Any idea kawan2? sebab saya memang kurang minat mengikut tema. Jakun kan.

Unique and best dress will walk away with attractive prizes tau~

Guest artistes yang dijemput Dato' Khatijah Ibrahim, Spider and Bihar. Oh~ siapakah Bihar??? Tak pernah ku dengar artis ni. Dari planet manakah?? Ampun Bihar~

Doa2 la dapat lucky draw.. prizes worth RM70, 000 to be won. Last year tak ada rezeki. Mana tahu this year ada rezeki bawa balik Plasma TV ke.. hehehe~


[auto publish]


post signature

You Might Also Like

15 Th♥ught (s)

  1. Sharinginfoz>>hahaha..segan plak la..hehee

    ReplyDelete
  2. Alimaz-Kembara Terasing >>hehehe..akn dfikirkn..tq alimaz..

    ReplyDelete
  3. pergh, hebat tol hadiah lucky draw!

    ReplyDelete
  4. mak ai bestnyer hadiah lucky drawnyer.. hrp murah rezeki akak yer...

    ReplyDelete
  5. nursarah>>hehehe..tu la mntak2 ade rzki..

    ReplyDelete
  6. klu pakai arabian lagi class..
    i suka..pakailah...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. pakai je apa-apa.. asalkan menutup aurat.. dan cantik! ahahah :)

    ReplyDelete
  9. Lyn Yusoff>>ar i pn tfkir cam tu..smngt ni..nk try arabian la..hehehe

    ReplyDelete
  10. Zuhaini >>btul tu..yg pnting ttup aurat kn..

    ReplyDelete
  11. kalo nak pinjam abaya aku leh jugak...ala2 arab gitu..jubah purple yg cun pun ade n shawl dia..kalo nak contant mcu..semoga murah rezeki..

    ReplyDelete
  12. Mama Khalish>>org ade abaya gak..maybe pkai yg tu je..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!