CNY

Orang Lain Nak Raya, Orang Lain Yang Over ;p

Saturday, February 13, 2010


Bukan over la.. ni saja nak tunjukkan semangat 1 Malaysia kekeke~

Sebenarnya masa ni mata mengantuk yang amat. Bila boss bagi kad CNY ni saya pun mula la mendeko sorang2. Saja nak bagi boss feeling2 esok raya di minggu2 terakhir sebelum CNY hehehe~

Gambar ni bukan saya yang snap ya. Saya snap gambar kad je, tapi malas pula nak upload. Tengok gambar ni sudah la. Abaikan workstation yang agak serabut macam sabut tu ;p


[malam ni nak meraikan my mom and my hubby.. potong kek time.. yok makan yok ;p]


post signature

You Might Also Like

3 Th♥ught (s)

  1. haha.
    over tolong gantung kad tak pe..
    tolong menolong..

    pst:nnt raya mintak bos tolong masakkan rendang..he3

    ReplyDelete
  2. unwanted >>tkut je rndang die msk..hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik gmbr tuh.. saperlah yg snap.. bijak dan sungguh kreatif kan?

    wink! wink..!! ;)

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!