Blog

Seringkas Boleh ;p

Wednesday, February 17, 2010

Sebenarnya saya plan nak settlekan entri2 tertunggak masa cuti CNY yang lepas. Tapi semuanya hampa belaka huhuhu~ Saya update slow2 ya memang banyak aktiviti nak dikongsi.


Saya kekurangan masa, tambahan pula berukband saya seperti beruk lagaknya. Dah lebih kurang dua bulan saya tukar pakai usb modem saya dengan Yot. Sebab musababnya, my baby blue tu, guna Windows 7 jadi usb modem Blue Cube tu tak support Windows 7. Saya pun tukar pakai la dengan Yot. Bila Yot nak guna untuk barang baru dia tu, saya pun terpaksa pulangkan la usb modem dia dan terima Blue Cube saya semula. Jadi saya pun online sekejap2 je guna handphone. Sangat seksa, sebab lembabnya bukan main lagi. Ada siapa2 tahu tak kot2 kalau ada software ke apa yang boleh upgrade Blue Cube tu supaya boleh terima Windows 7. Ayat berbelit, maklum la bukan pakar IT ;p Kalau tahu boleh share dengan saya.


Dalam tak ada kesempatan nak update blog ni, saya sempat tukar layout hehehe~ Amacam ok tak?


post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. yot??? ada gak nama yot dlm dunia skrg ni ya..tak glemer langsung..pleaaaseeeeeeee

    ReplyDelete
  2. kureng ah tu dot, bukan org lain....
    okey lawa umah baru ni..

    ReplyDelete
  3. ::cdot the dot:: i prefer to call her yot k..

    ReplyDelete
  4. Mummy DaSy >>cdot tu mmg jeles ngn yot..hahaha

    asik keje tukar je la aku ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!