Kisah Jiran Tetangga

Oi Cik Kak, Parking Elok2 Sikit Boleh Tak?

Monday, March 15, 2010


Kakak ni belum berubah2 lagi nampaknya. Dari kereta lama, sampai dah beli kereta baru parking tak pernah betul. Kadang2 tu bengang juga tengokkan. Bila dia menghimpit kereta lain yang parking dulu. Kata En. Nazir "agaknya masa nak parking kakak ni kena kejar hantu kot" hehehe~

Memang macam ni la rupa dia parking kereta, kadang2 ke depan, kadang2 ke tepi, kadang2 ke belakang sangat. Asal sempat je la. Kakak.. kakak.. bila la nak berubah ;p


[auto publish]

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. kakak ni bagi peluang motor parking celah tu kot *lols*

    ReplyDelete
  2. mesti amek lesen dgn metro driving...gerenti lulus punye lesenkan..huhu...

    (ooppss...sape2 yg amek lesen dgn metro driving ampunkan saya..hehe)

    ReplyDelete
  3. Sky0ne>>hahaha..motor ade ruang sndiri kt tpi tu..

    ReplyDelete
  4. E.d.Y >>hehehehe..ntah2 org yg ckp tu kot..hehehe

    ReplyDelete
  5. reti parking ke idak kakak ni..
    cam tak reti jer...

    ReplyDelete
  6. dia fobia kot dengan keta sebelah kiri..hoho

    ReplyDelete
  7. lyn yusoff>>rasenye confirm x reti la..hehehe

    ReplyDelete
  8. n@m@n >>hahahaha..keta sblh kiri x bsalah woo..jgn gerun2..

    ReplyDelete
  9. agaknyer kakak tu xberape pass bab parking kut kak...

    ReplyDelete
  10. hajarus>>agk la jar,hehehe..tiap2 ari akk phatikn dia parking cmane..

    ReplyDelete
  11. tunggu aku blk ye long, aku sound akak sengal tuh...tunguuuuu

    ReplyDelete
  12. ::cdot the dot::>>cheh poyo la ko dot..

    ReplyDelete
  13. waduhh kaka ni... dulu blajo lesen cukup2 janji masuk petak kot... ahahsks

    ReplyDelete
  14. Diarihatiku1976 >>hhehehe..parking utk kps dpt lesen je..mlm td parking lg buruk dr ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!