En. Nazir

Fasha.. Tolong Jangan Rampas Suami Saya!

Friday, April 16, 2010


[gambar ihsan pokcik google]

"Tolonglah Fasha.. saya merayu sangat, janganlah rampas suami saya tu.. tu la satu2nya suami saya.. please Fasha.. please.. fahamilah perasaan saya.. sanggup ke awak menyakitkan hati kaum sejenis dengan awak.. tolong la saya mintak sangat2 awak jauhkan diri awak dari suami saya"

Ni la dialog saya dengan Fasha Sandha malam semalam. Puas saya pujuk rayu Fasha, tapi tak berjaya. Dia cuma tersenyum sinis pada saya. Masa tu saya rasa macam nak tarik2 rambut dia. Menambahkan geram saya, bila En. Nazir pun tersenyum simpul dipimpin dek si Fasha ni. Oooo.. menatang2 awwek cun yang pimpin, wife sendiri dia buat2 tak kenal. Rasa macam nak menyinga je masa tu. Ada ke patut dia buat tak nampak wife dia. Adalah menjadi satu kemarahan besar pada saya masa tu. Geram memang geram.

Masa diorang dah nak blah tinggalkan saya sorang2 tu, saya sempat lagi merayu. Tapi dia tetap heret En. Nazir ikut dia. Baru nak menjerit, tiba2.. saya tersentak.. oh saya mimpi rupanya. Cis, buat penat je menjerit2 tadi. Rupanya dalam mimpi. Nasib baik saya tak pergi menyerang Fasha atau En. Nazir. Kalau tak sure En. Nazir kat sebelah jadi mangsa saya. Silap2 rambut dia yang kena tarik ;p


Hadoi la hai.. banyak sangat baca gossip2 pasal Fasha Sandha agaknya sampai termimpi suami sendiri kena kebas dengan Fasha. Banyak berangan betul la saya ni kan. Tapi mimpi tu memang macam betul2 la. Eeee.. minta selisih la kan. Walaupun bukan Fasha Sandha yang rampas, saya tak sanggup. Tu la satu2nya suami pinjaman dari Allah untuk saya. Amit2.

Bila cerita dengan En. Nazir dia gelak je. Dah faham sangat dia dengan wife dia ni yang kuat berangan dan banyak mimpi mengarut2. Kalau Fasha terbaca ni, buat malu je hahahaha~




©Hernee Nazir – Fasha.. Fasha..masuk juga dalam mimpi saya. Btw, i'm not her 'kipas susah mati' ;p


[auto publish]

You Might Also Like

26 Th♥ught (s)

  1. hahaha.. tol2.. jgn pk sgt gosip artis nie.. nnt xberkembang minda tu..

    ** cantik gelang Fasha tu.. kalau nak pegi geledah kat blog aku.. confirm jumpa~

    ReplyDelete
  2. hahaha... lawak la baca n3 akak ni... kih3x...

    ReplyDelete
  3. hajarus>>btul jar..cam real mmpi tu..bile tjage..gelak sorg2..

    ReplyDelete
  4. wakakaka... ngek tul ko ni, selisih..hurmmm klu betul glamor nazir cam jejai laki Nora danish tu hehehe

    ReplyDelete
  5. Mummy Dasy>>woi2..amit2..x glamer pn xpe la..

    ReplyDelete
  6. ya rabbi..brdebar bc memula tu.
    cis! mimpi rupanya!

    ReplyDelete
  7. *ayu the sun* >>>hehehe..hrp maaf..xde niat nk main2kn..hehehe

    ReplyDelete
  8. hampeh...ingat betul2 tadi..
    smpai mimpi fasha.. sgt tak boleh bla... hehehe

    ReplyDelete
  9. Lyn Yusoff>>hehehe..sgt hampeh la yang..

    ReplyDelete
  10. miss lolly a.k.a luvfareda>>.mainan tdur je tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. hahaha... sabo je la. dengan fasha tu... dahsyat! :)

    ReplyDelete
  12. Zety Zin>>hehehe..menyalah2 je kn skali mmpi..hehehe

    ReplyDelete
  13. cis...mimpi rupanya...ingatkan betul bercakaran dgn fasha sandha hehe

    ReplyDelete
  14. Zaza >>hahaha..mimpi je mas oi..hehehe

    ReplyDelete
  15. wahahaha!

    apa la auntie nih. crite mmg kelakau!
    naseb bek uncle nazir bukan jejai hihihi!

    ReplyDelete
  16. Muhammad Adam Rayyan >>tu la klau jejai..cnfirm auntie mraung..hahaha

    ReplyDelete
  17. heh...jejoh la nak mimpi2 sendot tuh...baik ko mimpikan aku ni ha, bole gak geling2 ngan n...

    ReplyDelete
  18. ::cdot the dot:: >>klau ko lg aku xnk msuk dlm mmpi..hehehehe

    ReplyDelete
  19. Kalau akak mimpi mcm tu, entah2 akak pasrahkan aje....maklumlah, dah namanya fasha sandha siapalah nak lawan dgn akak ni...hehee....(tapi in real life, tidak sama sekali!)

    ReplyDelete
  20. YatieJay>>ye btul kak..real life nk kna tarik rmbut try la..hahahaha

    ReplyDelete
  21. adehhhh.. loya2 tekak lak baca entry yg nih.. hehehe wink! wink!! ;)

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!