Blog

Layout Meroyan

Wednesday, April 14, 2010

Kenapa sidebar widget layout ni semua terjun ke bawah. Tak godeh apa2 pun tau. Tetiba je jadi macam tu. Geram betul tengokkan. Rasa susah pulak nak scroll down bila nak tengok itu ini. 

Dah try tukar layout pun still macam ni juga. Meroyan agaknya blog ni. Dapat pulak tuan dia pemalas nak update. Lagilah dia meroyan.

Sabar aeh cik blog, nanti saya update rajin2.


 [auto publish]

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. ardinihumaira>>btullah..teruja tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. thanks for the support to redmummy.com.
    :)

    certain facts dari article tu telah dibetulkan sendiri oleh RM dan boleh dibaca disini..
    http://redmummy.com/2010/04/14/selepas-rahsiaku-dibongkar-di-hmetro/


    GBM on behalf of RM

    ReplyDelete
  3. *ayu the sun*>>ye kte dh bace dh yg die btulkn tu..hehehe

    GBM pn best gak.. :)

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!