Bangunan Arked MARA

Makan Memang Best :)

Wednesday, April 28, 2010

... ada siapa yang bantah cakap saya ni??? Sila jumpa doktor ;p

Ni edisi breakfast saya dan kawan2 office, 2 bulan yang lepas masa nak ke Tanjung Piai. Cerita ke Tanjung Piai tu sampai sekarang terperap dalam draft. 

Actually kitorang breakfast kat area Gelang Patah je kat Kedai Amir's Prata di Bangunan Arked Mara. Overall, memang puas hati, makanan ni pada tekak saya yang kuat makan.



Lontong kering.. pilihan saya..

Lontong basah pilihan Nazam..


Soto pilihan Kak Intan..

Lagi satu menu yang saya suka kat kedai ni ialah murtabak daging dia yang best. Selalunya time2 bulan puasa memang berderet customer serbu kat gerai diorang ni. Ada sorang anak Pakcik Amir ni ex-student saya dulu, tapi tak dapat diskaun pun masa makan kat situ hehehe~

Siapa2 yang teringin nak mencuba, boleh datang Gelang Patah dan jangan lupa contact saya, bolehlah belanja saya sekali hehehe~

©Hernee Nazir – Maaf untuk yang terliur..memang sengaja ;p

[auto publish]

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. johor? gelang patah? ade seafood yang best di situ kan? hehhe :P :P

    ReplyDelete
  2. afiq >>ye btul tu..meh dtg cni belanja akk..hehehe

    ReplyDelete
  3. penah dgr psl seafood best kat situ..kat manakah area itteww?

    ReplyDelete
  4. maya amir>> maya kat saujana seafood rest. best gak..nk dtg calling2 la..

    ReplyDelete
  5. sophie>> lontong le sophie bukn lotong..hehehe..lotong binantang adk bradik monyet..hehehe

    ReplyDelete
  6. wah!! sdp nyer lontong yg nazam makan!!

    lontong.. bkn lotong yer.. haha wink! wink...!!

    ReplyDelete
  7. miss lolly a.k.a luvfareda>>>tkutnye cik lolly dh nk mngaum..hehehe

    ReplyDelete
  8. nazame >> AAK???hahahaha..mmg le lontong..lotong tu ha yg pkai bju oren..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!