Bual Kosong

Buruk2 ABK Tak La Seburuk WFW Tu.. ;p

Friday, May 14, 2010

Luahan perasan untuk Dia..

Dia.. selalu ngutuk kereta buruk kitorang..

Tapi aku buat tak tahu je.. dalam hati "Ko tunggu Honda Jazz pink aku" (entah zaman bila la tu dapat)

Dia.. kata kereta kitorang panas tak ada air cond..

Aku jawab.. "Bukan tak nak bukak air cond saje nak jimat"

Dia.. kata bunyi apa kat kereta ko Long?

Dengan bangga aku jawab, "A'ah aku bela katak dalam keta"

Rupa2nya kereta ko pun lebih kurang sama je buruknya dengan kereta aku.. hahaha~




Siap getah tu meleleh2 lagi terkeluar. Aku diamkan je. Malas nak ejek ko. Nanti ko bengang meroyan pulak tak nak balik kampung lagi. Kesian ibu dengan ayah ko rindu anak dia yang sorang ni.




Belek2 belakang kereta dia, sama juga cat kereta dah sopak2 macam kereta kitorang. Rupanya selama ni ko sembunyi dengan aku ye kecacatan kereta ko. Aku ingat kereta ko halus mulus catnya, tapi 2 x 5 je dengan kereta kitorang.

Tak payah cakap siapa la, korang mesti tahu dia siapa.


©Hernee Nazir – Ni entri main2 je tau bukan marah pun kat dia sebenarnya.. saja nak bagi dia hangat kat sana.. hahaha.. tapi rasanya minah ni relax je.. Kitorang masih bff macam dulu.. Peace Dot!

[auto publish]

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. saya takda la sangap sgt sampai nak maki kereta awak tu

    ReplyDelete
  2. tp dah mmg kereta awak tuh buruk...nak buat camne kan..

    ReplyDelete
  3. ko tunggu la aku balik nti bentley kaler kuning bukak bumbubg sportrim 32 aku jemput ko gi sarapan kat warong poyot tuh..

    ReplyDelete
  4. ko nak tau tak, long kadir siap tape tuh getah yg terkopak2...syg gak dia kat aku..

    ReplyDelete
  5. elehhhhhhhhhhhhh...aku tak heran la long...ko nak ngata gigi aku pun tak pe...sila...silaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >>si minah over ni..saje kn nk komen cam org parkinson..

    yg buruk tu la yg byk jasa.. dr yg bru tp byk wat hal..

    bsyukur ngn ape yg ade..

    ReplyDelete
  7. bhahahahahahaha....... macam ko kenal DIA itu.. ekekekek

    Amboi DIA nyer komen wat orang agagagagagaga.

    ReplyDelete
  8. Mummy Dasy >>muahahaha..

    ann>> msti knal pnye..hehehehe die mmg over..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!