Broadband

Cara Terbaik Nak Dapatkan Line Berukband Yang Laju ;p

Sunday, May 23, 2010

Serious makan hati berulam jantung pisang monyet betul bila kat rumah sendiri. Line si berukband tersangatlah hampeh. Paling ok pun dalam bilik. Terpaksalah berkurung dalam bilik macam anak dara kampung dulu2 hehe~

Tiba2 idea datang.. apa kata tonggengkan lappy ni sikit untuk dapatkan line HSDPA, kalau tak madang EDGE je. Bengang betul.



Terbukti berkesan, line menjadi biru ngee. Bolehlah dari tak ada tapi tangan kiri sikit punya lenguh ni. Nak menaip entri ni sampai habis pun azab rasa. Dah malas nak taip panjang2. Seminggu balik rumah ni, maka seminggu jugalah melayan line berukband yang lembap macam siput ni.

Selamat hari Ahad.. dadaaaaa ;)


©Hernee Nazir – Semalam sebut siput sedut masak lemak, hari ni cari siput kat kedai tak ada jual bila terjumpa ketam terus teringin ketam masak lemak.. next entri ya nak tayang lauk pauk.. tengah tunggu En. Nazir balik nak makan sama2..

You Might Also Like

18 Th♥ught (s)

  1. Patut lah En. Nazir nak balik awal arinie (kol 4)... :-)

    ReplyDelete
  2. Kamarul >>hehehe..tau xpe..jmput mkn..hehehe

    ReplyDelete
  3. haha.
    dah macam stle zaman pakai
    handfon3310

    ReplyDelete
  4. Muhammad Safie >>slmt mnggunakn..hehe

    ReplyDelete
  5. soffya cik bulan>>blh je cik bulan oii..hehe

    ReplyDelete
  6. dannyneutron >>zmn tu pn xtruk cam ni..hehe

    ReplyDelete
  7. mmg berkesan sbb adik aku wat camtu gak :)

    ReplyDelete
  8. Mummy Dasy>>tp kjap je long..pas tu bengong smule..

    ReplyDelete
  9. eh,bkn anak dare dolu2 jek berkurung dlm bilik..ank dare skarang pon ade tau berkurung dlm bilik..sapekah beliau???!!
    jeng....jeng..jeng....clue nye..
    'WANITA LINDUNGAN KAABAH SESUCI LEBARAN SEPUTIH KASIH RAMADHAN'!

    ReplyDelete
  10. Lady D >>i ni pakkal je xde adik llaki..kalo x i pinang u tau..u mmg gadis suci la..hahahaha hampeh..

    ReplyDelete
  11. sian ko hek...smpi tonggeng2...takpe la, sikit2 lama2 jd gunung..

    lady d : u tuh berkurung dlm bilik sbb ada brg baekkkk dlm bilik....klu ntak, u pun merayap gak kan..sila jaga anak hayam dgn baik!!

    ReplyDelete
  12. ::cdot the dot::>>hahaha...ape yg ko nk jd gunung dot?hehehe

    yot mmg wat suci..pdhal bkurung ngadap fb je keje die..hehehe

    ReplyDelete
  13. long..beli la usb cable yg pnjng sikit..pstu boleh letak brok bnd tu tinggi2..aku wat mcm tu klu kt uma mk aku..

    ReplyDelete
  14. Mummypink>>alahai mcm malas lak nk mmbeli..yg lame ade lg..tp pndek jek..

    ReplyDelete
  15. Leh lak cmtu ea? Hehehe.. nsib x gne berokband

    ReplyDelete
  16. sophie>>tngok tmpt gak sophie..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!