Frenz

Mengembek Di Petang Hari

Monday, May 24, 2010

Semalam petang pergi rumah Azie sempena majlis kenduri aqiqah Ashraaf. Nak ajak En. Nazir dia kerja pulak. Jadi saya pun tanya la Puan Dida kot2 dia nak join sekali. Dia nak pergi juga, ada la kawan saya. Janji pukul 3, tapi siap inform kat Dida "pukul 3 janji Melayu tau" maknanya faham2 je la. Janji pukul 3, kurang2 pukul 3.30 baru gerak. Before gerak call Mummy Dasy pulak, kot dia nak saing tapi dia dah nak gerak dengan anak2 and hubby. Korang pergilah dulu ya, sekejap lagi kami sampai.

Sampai je, majlis dah nak hujung2 la, makcik2 dah nak habis berzanji. Bila dah selesai dorang jemput makan. Oh alangkah gumbiranya rasa hati bila ternampak lauk daging kambing nyum2.



Ni je la gambar yang sempat di snap. Gambar makanan saya hehehe. Lain tak sempat sebab dah nampak kambing jek. Masakannya sedap, thanks Azie and family!

©Hernee Nazir – Pagi2 dah tayang makanan. Sorry Huda.. akak terbuat entri makan n ada 2 lagi entri makanan hehehe.. Kawan2 doakan Huda selamat ek, dia tengah berperang dengan dugaan kesakitan melahirkan anak. Akak doakan semuanya selamat. Ingat Allah selalu.

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. pndi hek...mana bubur, cocktail, kuihmuih xdak hehehe... tp kambing tu mmg sedap giler...

    ReplyDelete
  2. sedapnya pagi2 tengok lauk tu... hmmm pos sini sikit..

    Jom Makan Free Kat McD

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>ooo yg tu smua ku amikkn utk daneen..san daneen selera mkn ngn umi long die..wakaka..

    ReplyDelete
  4. Sharinginfoz >>tin..tin.. posto..posto.. lauk kmbing smpai..hehehe

    ReplyDelete
  5. wuuuiiii..sedapppp tue...

    ReplyDelete
  6. Makanan yg nampak sgt menyelerakan!!

    ReplyDelete
  7. sophie >>mmg selera sophie ..hehehehe

    ReplyDelete
  8. hmmm..bagus la...bagus....tepek la byk2 lagi kalau gi melawat umah bff tuh...sila la...

    ReplyDelete
  9. ::cdot the dot:: >>ade org jeles..hahahaha..sib baik aku x amik gmbo rmai..kalo x lg ko mkn ati..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!